Swipe to the left

vasaris 2019

Viskas apie navigacijas

By Tomas 5 years ago 518 Peržiūrėjo Nėra Atsiliepimų

Kiekvienas prieš pirkdamas GPS navigaciją šiek tiek analizuoja ką rinktis, kuris modelis ar programa geriausia. Išsirinkti ypač sunku dėl didelės pasiūlos.
Daugybe reklamų ir skelbimų siūlančių įisigyti vieną ar kitą navigaciją, ar nekompetetingi konsultantai parduotuvėje įsiųlys ne geriausia Jums, o brangiausia arba visai niekam tikusį, pasenusį modelį.

Kroviklio parinkimas nešiojamam kompiuteriui

By Tomas 5 years ago 435 Peržiūrėjo Nėra Atsiliepimų

Kroviklis yra pagrindinė nešiojamo kompiuterio dalis. Jeigu jis netinkamas ar veikia blogai, tada ir pats kompiuteris veiks netinkamai arba neveiks. Ką daryti jei kompiuteris nepasikrauna?

Kaip išsirinkti planšetę darbui su sunkvežimiu

By Tomas 5 years ago 526 Peržiūrėjo Nėra Atsiliepimų

GPS imtuvo kokybė planšetėje turi svarbiausią reikšmę. Planšetės aprašyme dažniausiai niekas nerašo geras ar blogas GPS imtuvas. Jei jis blogas, visa kita nesvarbu.

Neįsijungia kompiuteris ?

By Tomas 5 years ago 544 Peržiūrėjo Nėra Atsiliepimų

Ką daryti kada kompiuteris visai neįsijungia.

Pirma patikrinti ar laidas yra gerai įkištas į kompiuterį, vertėtų pabandyti ištraukti ir iš naujo įkišti maitinimo laidą. Gal laidas yra pažeistas ar įtrūkęs? Reiktu pabandyti pakeisti sena maitinimo laidą kitu arba nešiojamo kompiuterio įkroviklį kitu įkrovikliu. Jeigu tai nepadėjo, problema greičiausiai kitur.

Xiaomi telefono problemos su ryšiu ?

By Tomas 5 years ago 552 Peržiūrėjo Nėra Atsiliepimų

Turite Xiaomi firmos telefona ir problemą su pastoviai dinginėjančiu ryšiu ? Štai sprendimas kuris galbūt padės ir jums :

Reikia pagalbos ?